Battre sent an aldrig?

Hur skall jag borja detta inlagg? For ca tre manaders sedan lamnade jag Sverige for att for tredje gangen aka till Tanzania.
 
Andledningen till att jag inte har uppdaterat sedan dess ar for att jag inte har haft tillgang till internet for att jag knappt lamnat byn. Att aterberatta dessa tre manader ar omojligt men kan ju ge er en snabb uppdatering.
 
Eva har blivit lite storre men ar fortfarande liten for sin alder, vi kampar pa med barnhemmet i bumilayinga trots manga hinder pa vagen (invigning planeras 5 eller 6 januari), barnhemmet i matanana ar fardigstallt av ett underbart volontargang, vi har engelska undervisning med primaryschool eleverna varje onsdag, vi har haft flera moten ang. skolbygget som startar i januari, mina fina vanner Frida, Johanna och Kajsa har varit har under drygt tva manaders tid och gjort ett grymt jobb for barnen i grannbyn Ulole, jag har skaffat en ny hund, jag har kastat blommor pa ett afrikanskt brollop, jag har hunnit lara kanna manga fina volontarer och aven fatt nya afrikanska vanner, vi volontartjejer har mott tjejerna i secondary school i fotboll (vi vann med 6-1)
 
Det ar en brakdel av de som hant men det jag kommer pa just nu. Mer uppdateringen en annan gang.
 
Just nu sitter jag i Kenya och besoker dar ett fotbollsprojekt for barn i narobis slumomrade. Dom tranar, spelar matcher och utbildas ang. aids m.m. Pa torsdag lamnar vi detta projektet da kommer ni fa en uppdatering om hela min vecka har.
 
Bild lanad fran VOLONTARRESOR dar ni kan lasa mer om fotbollsprojektet i Kenya.