Stort tack till alla som hjälper!

Vi är så tacksamma över året som har gått. Vi vill tack alla faddrar, månadsgivare, givare, volontärer, ni som peppar oss och ni som sprider ordet om CCY. Utan er hade vi aldrig kunnat göra det vi gör.

I dagsläget bor det 20 barn på barnhemmet och vi har 10 anställda. På skolan har vi 70 barn och där har vi 12 anställda.

Vi har under de gångna året kunnat hjälpa många människor. Vi har hjälpt flera kvinnor att starta eget för att bli självförsörjande. Vi har kört svårt sjuka männsikor akut till sjukhuset. Vi har hjälpt till att släcka flera bränder. Vi har tillsammans med er räddat livet på Samuel som råkade ut för en allvarlig motorcykelolycka. Vi har tagit emot två nya barn på barnhemmet. Awito vars mamma blev brutalt mördad i April. Lilla Janeth vars mamma så tragiskt dog dagen efter förlossningen i slutet av november.

Vi har stöttat flera tjejer med utbildning. Vi har byggt ett toahus, ett förråd, garage och kontor vid barnhemmet. Det har även grävts en brunn. På skolan har vi byggt ett matförråd och har kommit igång med den sista skolbyggnaden med fyra klassrum. Även där har vi grävt en brunn. En Fotbollsplan har gjorts och den används minst lika flitig under skoltid som efter skoltid, då av barnen i byn.

Vi kan aldrig tacka er nog. Hoppas ni fortsätter följa och stötta vårt arbete 2017 så vi tillsammans kan hjälpa fler människor i nöd.