Barnen behöver din hjalp!!

I bloggen skriver man om oftast om det underbara med Afrika och visst ar det underbart valdigt ofta.

Att jag har tagit pa mig att driva barnhemmet som Vishal, Sanna och jag har byggt upp ar det basta beslut jag tagit. Jag angrar det inte en sekund men de ar den eviga oron over pengar. Pengar som maste racka till barnens mat och nodvandigheter. Pengar som maste racka till loner till de underbara anstallda som tar hand om vara 14 anglar. Jag hatar att tanka pa pengar men det ar nagot jag gor varje dag. Jag kampar mitt yttersta och barnen har sedan barnhemmet oppnade i oktober fatt karlek, trygghet, en familj. Dom behover aldrig ga hungriga eller lagga sig smutsiga och alla har varsin sang att sova i.

Jag ber dig som laser detta att fundera over om du har mojlighet att bli manadsgivare till barnhemmet i Bumilayinga. Har du mojlighet att hjalpa mig att matta 14 magar och ge dessa underbara barn en vardig framtid! Varenda krona raknas och ni bestammer helt sjalva vad for summa ni vill skanka. Om du inte har den mojligheten sa fraga din van elller slakting. Tillsammans kan vi gora skillnad!


Sahar gar du till vaga:
Skicka ett mail till var kassor Fredrik pa [email protected] dar skriver du att du vill bli manadsgivare till barnhemmet och uppger dina kontaktuppgifter. Du kommer da fa en svarskod som du anvander dig av nar du borjar att overfora. Det kommer da fungera att anvanda sig av staende overforing sa det dras pengar automatiskt varje manad.
 
 
 
Har har vi fyra av vara pojkar i sitt nya hem. (Ni ska fa alla barnens historier en annan gang)